Home slider
Home slider
Lady en de Vageband op jouw feest?
Home slider

Jubileumfeest 25 jaar Lady en de Vageband

Lady en de Vageband bestaat alweer (bijna) 25 jaar! Dit gaan we natuurlijk vieren en wel met een spectaculair jubileumfeest bij Ons Huis in Hengelo gld op 23 maart a.s. Het feest begint om 20:00. Wil je hierbij aanwezig zijn, meld je dan aan via boekingen@ladyendevageband.com en we zetten je op de gastenlijst.

Foto’s De Klok Eibergen

Afgelopen zaterdag (31 oktober) mochten we spelen op het feest van Boudewijn en Carolien. Het resultaat van dit feest kun je nu bewonderen in dit fotoalbum!

Need Never Get Old

VIDEO TIME! In deze vreemde tijden werken wij uiterard ook vanuit huis. De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan een cover van Nathaniel Rateliff – Need Never Get Old. Geregisseerd en gemonteerd door Robert Ruesink.

Topfeest in Baak!

Gisteren mochten we het 25 jarig huwelijksfeest van Berna en Marius in het wapen van Baak opleuken met een stukje muziek. Gezellige gasten en top personeel daar! De foto’s zijn te bekijken op onze facebookpagina

Bruiloft in Didam

Afgelopen mochten we optreden op de bruiloft van Renske en Bart. Mooie locatie, mooie mensen en een mooi bruidspaar! Op onze Facebook pagina zijn de foto’s te bekijken!

Bruiloft in Meddo

Dit weekend waren we weer op pad, dit keer op een bruiloft in Meddo. Je kunt het resultaat van deze avond op Facebook bekijken!

Foto’s optreden Den Bremer – Toldijk

Afgelopen vrijdag hebben wij een mooi optreden gehad in Den Bremer in Toldijk. Het feest was ter ere van Anke (werd 50) en Rick (werd 25).

De foto’s kun je op onze Facebook pagina bekijken.

Serious Request Keijenborg

Op 9 december 2017 komt Keijenborg in actie voor Serious Request. Bij Coens Tapperij zullen er dan 4 bands optreden, waaronder wij! De andere bands zijn: Bad Curls, The BBR band en the GRiT. De entree is 5 euro, en gaat naar Serious Request.

Daarnaast zal 10% van de drankomzet ook ten goede komen aan Serious Request. Drinken voor het goede doel dus! Bad Curls zal beginnen om 19:00 uur, Lady en de Vageband speelt om 23:30!

Vanuit de oefenruimte

Inmiddels zijn we weer druk bezig in de oefenruimte! Dit keer ook met wat “zwaarder” werk :).

Tot volgend jaar!

Af en toe is het goed om terug te kijken. Een moment voor jezelf te nemen. Jezelf af te vragen “waar sta ik in het leven?” en “ben ik wel op de juiste manier bezig”. Daarbij opzoek te gaan naar de waarheid, jezelf en naar je ontbrekende sokken (waar blijven die dingen?). Op avontuur te gaan, op reis te gaan, dingen te breken en ze weer op te bouwen, innerlijke vrede vinden. Meer tijd besteden aan zaken die er echt toe doen. En dat moment, lieve lezers, is voor ons aangebroken. Wij zullen een kleine pauze nemen van onze muzikale werkzaamheden. Echter  zullen wij zo rond april 2017 weer van ons laten horen. Tot die tijd: prettige kerstdagen, een gelukkig nieuwjaar en een fijne pasen! En doe voorzichtig met de carnaval.

Volgende pagina »

De band