Home slider
Home slider
Lady en de Vageband op jouw feest?
Home slider

Biografie

In de zomer van 2000 besluiten twee kameraden al zonnende bij het lokale zwemparadijs in Hengelo (Gld) een band te beginnen. Geen van beiden had echter ooit een instrument bespeeld, laat staan vastgehouden. Dit weerhield hen er echter niet van om de eerste gitaren, gemaakt van multiplex, aan te schaffen via een welbekend postorderbedrijf. Vastberaden werden de eerste akkoorden in een varkenshok ingestudeerd.

Tegenwoordig heeft het duo enkele enthousiaste muzikanten om zich heen verzameld en diverse succesvolle optredens achter de rug. De band heet inmiddels Lady en de Vageband. Kernwoorden voor de band zijn: veel plezier en lol maken, interactie met het publiek en een 100 procent inzet. Dit wordt nog eens versterkt door een enthousiaste zangeres en een breed scala aan instrumenten waarmee de band zich bedient: van gitaar tot saxofoon, van synthesizer tot banjo.

Lady en de Vageband speelt voornamelijk bekende rock en popnummers waarvan door niet voor de hand liggende overgangen geheel eigen (vage) versies gemaakt worden. Van Nick en Simon naar Brohymn? Eitje! Van de Bolero naar Greenday? Net zo makkelijk. Het blijft Lady en de Vageband!

De band treedt onder andere op in kroegen, zalen, tent- en schuurfeesten, festivals en bij andere feestelijke gelegenheden.

Lady en de Vageband bestaat uit:

Download de biografie als Word bestand

De band